Najam vozila > Zadar

Iznajmite vozilo u Zadru i upoznajte fascinantan grad. Zanimljiva kulturna baština, sa prekrasnim pogledom na Jadransko more i velikim izborom povijesnih građevina, grad je jedan od hrvatskih dragulja, i vrijedno je posjetiti ga.

Započnite avanturu s obilaskom gradskih zidina i budite sigurni da ste vidjeli ruševine na rimskom forumu. Za jedinstvenu turističku atrakciju, posjetite Muzej antičkog stakla i njegove izvanredne eksponate. Zatim, zadivljujuća arhitektura Gradskog Sentinela i muzej. 'Osjetite' grad gledajući znamenitosti, zvukove i restorane njegovih glavnih okupljališta - Narodni trg i Trg pet bunara.

Jeste li spremni za avanturu? Povoljno rezervirajte vozilo i istražite gradić.

Zašto izabrati Europcar

  • Jednostavna online rezervacija: pretraži, odaberi, rezerviraj
  • Brza usluga preuzimanja
  • Dnevni, tjedni, mjesečni, kratki i duži najmovi vozila
  • Trenutna flota vozila
  • Nagrađivana rentacar tvrtka

Europcar poslovnice


Poslovnice za najam vozila

Ponude i promocije

Najam vozila u Zadru

Najam vozila u Zadru

Istražite Hrvatsku sa povoljnim najmom vozila u Zadru. Rezervirajte online kako biste uštedjeli.

 

Sa Europcarom

Vehicles in this location

Okolica

Iznajmljivanjem Europcar vozila u Zadru, možete većinu svog vremena provesti u Zadru i okolici. Nakon što ste istražili brojne gradske atrakcije, krenite prema predivnoj prirodnoj ljepoti, Nacionalnom parku Paklenica, posjetite šljunčane plaže kod naselja Petrčane ili uživajte u vožnji brodom i slikovitom zadarskom arhipelagu.

Vehicles in this location

Krenite u obilazak povijesnih crkava

U gradu se nalaze mnoga fascinantna i dobro očuvana mjesta bogomolja. Iznajmite vozilo u Zadru i obiđite neke od njegovih najupečatljivijih građevina; uključujući i crkve Sv. Šimuna i Sv. Donata, Franjevački samostan i veličanstvenu katedralu Sv. Stošije. Morate posjetiti i inspirativan Pozdrav Suncu, ogromnu svjetlosnu instalaciju postavljenu na pločniku.

Nazovite naš rezervacijski centar (+385) 52 390 090

Pravne informacije

Iste pametne aplikacije. Više mobilnosti.

Sada preuzmite Europcar mobilnu aplikaciju za iPhone, iPad i Android!