Najam vozila u Hrvatskoj

Najam vozila

Iznajmite vozilo u Hrvatskoj i upoznajte ovaj sjajni dragulj. Zemlja koja se može pohvaliti s jednom od najuzbudljivijih obala Europe te više od tisuću otoka. Hrvatska je idealna zemlja za pronaći mirno mjesto pored obale i uživati u pogledu. Otiđite na divne plaže poput Zlatnog Rata na otoku Braču ili Kraljičine plaže u Ninu ili pronađite vlastiti stjenoviti kutak.
Okusite uzbuđenje grada u živahnom glavnom gradu Zagrebu, gdje ćete pronaći zdravu dozu umjetnosti, glazbe i zanimljive arhitekture, kao i vrhunskih restorana i kafića. Ili se odvezite i istražite povijesne znamenitosti kao što su dvorac Trakošćan i fantastično očuvani Rimski Amfiteatar u Puli.

Jeste li spremni za avanturu? Rezervirajte jeftini rent a car u Hrvatskoj i istražite ovu uzbudljivu zemlju.

Zašto izabrati Europcar

  • Jednostavna online rezervacija: pretraži, odaberi, rezerviraj
  • Brza usluga preuzimanja
  • Dnevni, tjedni, mjesečni, kratki i duži najmovi vozila
  • Trenutna flota vozila
  • Nagrađivana rentacar tvrtka

Europcar poslovnice


Poslovnice za najam vozila

Ponude i promocije

Najam vozila u Hrvatskoj

Najam vozila u Hrvatskoj

Upoznajte malu ali zadivljujuću zemlju u stilu i povoljnim najmom vozila od Europcara Hrvatska. Rezervirajte online i uštedite.

 

Sa Europcarom

Vehicles in this location

Atrakcije

Bilo da ste u obilasku zemlje, važanom poslovnom sastanaku ili čak vašem vjenčanju, imamo idealno vozilo za vas. Ne samo da nudimo prijateljsku uslugu i velik izbor vozila, nego nudimo i brz i jednostavan sustav rezerviranja u 3 koraka, tako da možete početi istraživati čim dođete. Idealno za autocestu, a i vjenčanja!

Vehicles in this location

Hrvatska

Upoznajte sve atrakcije koje se nude u ovoj lijepoj destinaciji, uključujući i inspirirajući pogled na park prirode Kopački rit, jednog od najvećih močvarnih područja u Europi, i odmarališta uzduž Makarske rivijere. Iskoristite unajmljeno vozilo Europcara za obilazak najpopularnijih plaža, uživajte tijekom Vašeg posjeta Hrvatskoj u lokalnim festivalima ili jednostavno na svom putu kušajte najbolje riblje restorane - izbor je Vaš.

Nazovite naš rezervacijski centar (+385) 52 390 090

Pravne informacije

Iste pametne aplikacije. Više mobilnosti.

Sada preuzmite Europcar mobilnu aplikaciju za iPhone, iPad i Android!