Najam vozila > Split

Unajmite vozilo u Splitu i zaljubite se u šarmantni lučki grad na Jadranu. Kao hrvatski drugi najveći grad, Split je živahno mjesto za posjetiti koje ima mnoštvo prekrasnih atrakcija, uključujući plaže, drevne ruševine i avanturističke aktivnosti. Grad je rastao oko Dioklecijanove palače, kroz 1700 godina - posjetite ruševine i Peristil, te katedralu sv. Duje.

Druge znamenitosti uključuju brojne gradske muzeje, gradsku sinagogu i veličanstveni Jupiterov hram. Neka Vas inspiriraju izložbe u galeriji umjetnina i Meštrovićevoj galeriji, nemojte zaboraviti zapanjujući morski svijet na izložbi u gradskom akvariju.

Uživajte u boravku u ovom pitoresknom obalnom gradu, s jeftinim najmom vozila u Splitu.

Zašto izabrati Europcar

  • Jednostavna online rezervacija: pretraži, odaberi, rezerviraj
  • Brza usluga preuzimanja
  • Dnevni, tjedni, mjesečni, kratki i duži najmovi vozila
  • Trenutna flota vozila
  • Nagrađivana rentacar tvrtka

Europcar poslovnice


Istaknute lokacije

Split Airport
A:COUNTER IN ARRIVAL TERMINAL 21000 SPLIT,Croatia. T:+385 98 231081
Pogledaj ovu lokaciju

Poslovnice za najam vozila

Ponude i promocije

Najam vozila u Splitu

Najam vozila u Splitu

Izvucite što više iz svog posjeta Hrvatskoj uz najam kvalitetnog vozila u Splitu . Rezervirajte putem interneta i uštedite s Europcarom.

 

Sa Europcarom

Vehicles in this location

Rezervacija

Uživajte u svom boravku u Splitu uz najam kvalitetnog, udobnog vozila u Europcaru. Ne samo da nudimo prijateljsku uslugu i velik izbor vozila, nego nudimo i brz i jednostavan sustav rezerviranja u 3 koraka, tako da možete početi istraživati čim dođete.

Vehicles in this location

Prekrasan odmor

Iskoristite iznajmljeno vozilo u Splitu kako biste upoznali prirodna bogatstva u i oko Splita, uključujući prekrasni Nacionalni park Plitvička jezera ili slapove Krke. Okušajte se u planinarenju ili trekingu u Parku prirode Marjan, isplanirajte jednodnevni izlet u obližnje gradove poput Trogira ili Šibenika kako biste vidjeli više od dramatične dalmatinske obale, ili rezervirajte mjesto na trajektu i posjetite čudesne otoke poput Brača, Hvara i Korčule.

Nazovite naš rezervacijski centar (+385) 52 390 090

Pravne informacije

Iste pametne aplikacije. Više mobilnosti.

Sada preuzmite Europcar mobilnu aplikaciju za iPhone, iPad i Android!